Toplam Fiyatı 17 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu

Haftalık olarak ücretsiz oyun haberleri ile devam ediyoruz. Toplam satış fiyatı 17 TL deÄŸerindeki oyun Epic Store’da ÅŸimdi ücretsiz. Ä°ÅŸte tüm detaylar.

Steam’e rakip olduktan sonra büyük bir atılım gerçekleştiren Epic Games, her hafta ücretsiz oyunları oyunculara sunmaya devam ediyor.

 

Ãœcretsiz oyunları bir çok oyuncu sever, bu haberimizde fiyatı 17 TL olan oyununu Epic Games Store’de nasıl tamamen ücretsiz alabileceksiniz onu anlatıyoruz.

 

GNOG oyununu ücretsiz alabilmek için buraya tıklayarak Epic Games Store sayfasına girip üye olarak veya giriş yaparak kütüphanenize ekliyebilirsiniz.

Sonrasında Epic Games’i buraya tıklayarak indirebilir ve bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun 15 AÄŸustosda son bulacak çünkü.



GNOG Oyunun Tanıtımı ve Videosu

GNOG, oyuncakların ve sırların dokunularak keşfedildiği bir dünyada geçen 3D bulmaca oyunudur. Benzersiz büyüleyiciliğe sahip canavar kafalarını çevirin, dürtün, döndürün, çekin, üstlerine tıklayın ve onlarla oynarken içlerinde gizlenmiş dünyaları keşfedin. Göz alıcı tasarımlar, eğlenceli etkileşimler ve zengin, tepkisel müziklerle dolu bu el yapımı kafalar, standart oyun ya da VR ile hayat buluyor.



1447 Görüntülenme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir