Toplam Fiyatı 179 TL Olan 2 Oyun Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu

Haftalık olarak ücretsiz oyun haberleri ile devam ediyoruz. Toplam satış fiyatı 179 TL deÄŸerindeki oyunlar Epic Store’da ÅŸimdi ücretsiz. Ä°ÅŸte tüm detaylar.

Ãœcretsiz oyunları bir çok oyuncu sever, bu haberimizde fiyatı 154 TL olan oyununu Epic Games Store’de nasıl tamamen ücretsiz alabileceksiniz onu anlatıyoruz.

 

For Honor oyununu ücretsiz alabilmek için buraya , Alan Wake oyununu ücretsiz alabilmek için buraya tıklayarak Epic Games Store sayfasına girip üye olarak veya giriş yaparak kütüphanenize ekliye bilirsiniz.

Sonrasında Epic Games’i buraya tıklayarak indirebilir ve bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun 9 AÄŸustosda son bulacak çünkü.



For Honor Oyunun Tanıtımı ve Videosu

Dünyanın en iyi savaşçılarından dört türü kapsayan efsanevi bir Grup ile cesur bir Şövalye, acımasız bir Viking, ölümcül bir Samuray veya hızlı Wu Lin olarak savaÅŸa katılın. For Honor’da, savaşçınızın kontrolünü tamamen elinizde tutmanızı saÄŸlayan yenilikçi SavaÅŸ Sanatı dövüş sistemi ile kılıcınızı daha önce hiç yapmadığınız ÅŸekilde savurun. Kılıcınız üzerinde uzmanlaşın ve merak uyandıran bir hikaye deneyimi ile çığır açan çok oyunculu modlarda acımasız, hızlı yakın dövüşlerde savaşın.
Çığır açan bir yakın dövüş aksiyon oyunu olan For Honor’da, etkileyici ve gerçekçi bir savaÅŸ meydanında yıkım gerçekleÅŸtirin.



Alan Wake Oyunun Tanıtımı ve Videosu

Çok satan yazar Alan Wake’in eÅŸi çıktıkları tatilde kaybolduÄŸunda, arayışı, yazdığını hatırlamadığı bir gerilim romanının sayfalarına dönüşüyor. Bright Falls kasabasında kol gezen Karanlık bir Varlık, Wake’i, gizemi açıklığa kavuÅŸturup aÅŸkını kurtarma mücadelesinde deliliÄŸin sınırına itiyor.
TV dizisi tarzında sunulan Alan Wake, ticari marka Remedy hikaye anlatımını ve nabız yükselten aksiyon sekanslarını içeriyor. Oyuncular gizemin derinliklerine daldıkça ÅŸaÅŸkına döndüren ihtimaller, sürpriz sonlar ve heyecanlı anlarla yüzleÅŸecekler. Yalnızca Fight With Light savaÅŸ mekaniÄŸinde uzmanlaÅŸarak Bright Falls’a yayılan karanlığın bir adım önünde kalabilirler.
Bir aksiyon oyununun gövdesine ve bir psikolojik gerilimin zihnine sahip olan Alan Wake’in yoÄŸun atmosferi, derin ve çok katmanlı hikayesi ve son derece gergin dövüş sekansları, oyunculara eÄŸlenceli ve orijinal bir oyun deneyimi sunuyor.

1363 Görüntülenme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir