Toplam fiyatı 80 TL Değerinde 2 Adet Oyun Ücretsiz Oldu

Haftalık olarak ücretsiz oyun haberleri ile devam ediyoruz. Satış fiyatı 80 TL değerindeki oyun Epic Games’de şimdi ücretsiz. İşte tüm detaylar.

METRO 2033 REDUX

Ücretsiz oyunları bir çok oyuncu sever, bu haberimizde fiyatı 80 TL olan oyunları Epic Games Store’de nasıl tamamen ücretsiz alabileceksiniz onu anlatıyoruz.

Everything oyununu ücretsiz alabilmek için buraya tıklayarak Metro: 2033 Redux adet oyunu ücretsiz alabilmek içinde buraya Epic Games Store sayfasına girip üye olarak veya sosyal ağlar ile kayıt olup giriş yaparak kütüphanenize ekliye bilirsiniz.

Sonrasında Epic Games’i buraya tıklayarak indirebilir ve bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun 3 Ekimde son bulacak çünkü.

Metro: 2033 Redux Tanıtımı

Metro: 2033 Redux

2013’te dünya, neredeyse tüm insanlığı yok eden ve dünya yüzeyini zehirli bir çorak araziye dönüştüren kıyamet benzeri bir olayla harap oldu. Hayatta kalan bir avuç insan, Moskova’nın yeraltı derinliklerine sığındı ve insan uygarlığı yeni bir Karanlık ÇaÄŸa girdi.

Yıl 2033. Bir neslin tamamı yer altında doğup büyüdü ve kuşatılmış Metro İstasyonu Şehirleri hayatta kalmak için mücadele ediyor, hem birbirleriyle hem de dışarıda bekleyen mutant canavarlarla.

Yangından önceki son günlerde doÄŸan fakat yer altında büyüyen Artyom’sunuz.



Şehir sınırlarının ötesine hiç geçmemişken kaçınılmaz bir olay, insanoğlundan geriye kalanları yaklaşan korkunç bir tehdit hakkında uyarmak üzere son çare olarak Metro sisteminin kalbine gidilmesini gerektiriyor.

Yolculuğunuz sizi, metro altındaki unutulmuş mezarlardan, eylemlerinizin insanlığın kaderini belirleyeceği, yukarıdaki ıssız ve çorap topraklara götürüyor.





Everything Tanıtımı

Evrenin Kendisi Olun!

Everything; hayvanlardan gezegenlere, galaksilerden çok daha fazlasına kadar gözünüzün gördüğü her şeye dönüşebileceğiniz destansı, ödüllü bir gerçeklik simülasyonu oyunudur.

Dış ve iç uzay arasında yolculuk edin ve zorunlu hedefler, puanlar ya da tamamlamanız gereken görevler olmaksızın bu geniş, her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğu evreni keşfe çıkın.



Everything, tabiatın sistemlerinin Evrendeki her şeyin bakış açısından görülebildiği yöntemsel, yapay zeka odaklı bir simülasyondur.

Alan Watts’ın ilham verici sakinliÄŸiyle anlatılan ve besteci Ben Lukas Boysen’dan zengin müzikler içeren Everything, hayata karşı olan bakış açınızı deÄŸiÅŸtirecek.



1285 Görüntülenme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir