Conarium Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Haftalık olarak ücretsiz oyun haberleri ile devam ediyoruz. Satış fiyatı 33 TL değerindeki oyun Epic Store’da şimdi ücretsiz. İşte tüm detaylar.

Conarium

Ücretsiz oyunları bir çok oyuncu sever, bu haberimizde fiyatı 33 TL olan oyununu Epic Games Store’de nasıl tamamen ücretsiz alabileceksiniz onu anlatıyoruz.

Conarium oyununu ücretsiz alabilmek için buraya tıklayarak Epic Games Store sayfasına girip üye olarak veya giriş yaparak kütüphanenize ekliye bilirsiniz.

Sonrasında Epic Games’i buraya tıklayarak indirebilir ve bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun 19 Eylülde son bulacak çünkü.

Conarium Oyunun Tanıtımı ve Videosu

Conarium, dört bilim insanını içeren sürükleyici bir hikayeyi ve bu insanların normalde doÄŸanın ‘mutlak’ limitleri olarak kabul ettiÄŸimiz ÅŸeylere meydan okuma çabasını izleyen ürpertici bir Lovecraftçı oyundur.



Conarium

Conarium, dört bilim insanının sürükleyici hikayesini ve normalde doÄŸanın “”mutlak”” limitleri olarak kabul ettiÄŸimiz ÅŸeylere meydan okuma çabasını izleyen ürpertici bir Lovecraftçı oyundur. H.P. Lovecraft‘ın At the Mountains of Madness romanından ilham almıştır ancak çoÄŸunlukla özgün hikaye üzerine kuruludur.
Siz, Frank Gilman olarak; tuhaf, nabız gibi atan sesler ile dolu bir odada gözlerinizi açıyorsunuz. Masada duran acayip bir cihazın oluÅŸturduÄŸu ışık desenleri, duvarlar üzerinde bir Ölüm Dansı sergiliyor. Güney Kutbu yakınlarında bulunan bir Antarktika üssü olan Upuaut‘ta olduÄŸunuzdan baÅŸka hiçbir ÅŸey hatırlamıyorsunuz. Bu yerin terk edilmiÅŸ olduÄŸunu görüyorsunuz ve içinizde bir terslik olduÄŸuna dair belirgin bir his var. Her nasılsa anılarınızın size rehberlik edemeyeceÄŸini bilmek, üzerinizde garip bir kırılganlık hissi, tuhaf bir bütünün bir parçası olmanın tanıdık ama yabancı hissini uyandırıyor… Kısa süre sonra, yolculuk sırasında cihazı kullandığınızı ve öldükten sonra biraz deÄŸiÅŸmiÅŸ olarak geri dönüp tuhaf anılardan ve tuhaf yerlerden bahsettiÄŸinizi keÅŸfedeceksiniz. Önemli bir ÅŸeyi kaybetmiÅŸ ya da ÅŸeytani bir ÅŸey kazanmışsınızdır…
Antarktika üssünün yanı sıra, hayal ve düşleri keşfedin. Her ne pahasına olursa olsun ürkütücü varlıklardan kaçınırken, ipuçlarını inceleyin ve sırları açığa çıkarın.


1251 Görüntülenme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir