Steam Fiyatı 31 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu

Ãœcretsiz oyun haberlerine yeni baÅŸladık haftalık olarak ücretsiz oyun haberleri  ile devam ediyoruz. Steam fiyatı 31 TL deÄŸerindeki oyun Epic Store’da ÅŸimdi ücretsiz. Ä°ÅŸte tüm detaylar.

Steam’e rakip olduktan sonra büyük bir atılım gerçekleştiren Epic Games, her hafta ücretsiz oyunları oyunculara sunmaya devam ediyor.

Ãœcretsiz oyunları bir çok oyuncu sever, bu haberimizde Steam fiyatı 31 TL olan Last Day of June oyununu Epic Games Store’de nasıl tamamen ücretsiz alabileceksiniz onu anlatıyoruz.

 

Last Day of June oyunun ücretsiz alabilmek için buraya tıklayarak Epic Games Store sayfasına girip üye olarak veya giriş yaparak kütüphanenize ekliye bilirsiniz.

Sonrasında Epic Games’i  buraya tıklayarak indirebilir ve bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun 4 Temmuzda son bulacak çünkü.

Last Day Of June Oyunun Epic Games Tarafından Tanıtımı ve Videosu

En sevdikleri yere büyüleyici bir turla baÅŸlayan o günde Carl ve June’a katılın; günü – ve June’un hayatını – kurtaracak olaylar silsilesinin kilidini açmaya çalışırken bu sinematik deneyimde kendinize ÅŸu soruyu sormak zorunda kalacaksınız: “SevdiÄŸim kiÅŸiyi kurtarmak için ne yapardım?”
Last Day of June, yıldız oyun geliştiricileri ekibinden aşk ve kayıp hakkında interaktif bir masal.

1256 Görüntülenme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir