Toplam fiyatı 50 TL Değerinde 2 Adet Oyun Ücretsiz Oldu

Haftalık olarak ücretsiz oyun haberleri ile devam ediyoruz. Satış fiyatı 50 TL değerindeki oyun Epic Games ’de şimdi ücretsiz. İşte tüm detaylar.

Nuclear Throne

Ücretsiz oyunları bir çok oyuncu sever, bu haberimizde fiyatı 50 TL olan oyunları Epic Games Store’de nasıl tamamen ücretsiz alabileceksiniz onu anlatıyoruz.

RUINER oyununu ücretsiz alabilmek için buraya tıklayarak Nuclear Thorone  oyununu ise ücretsiz alabilmek içinde buraya  Epic Games Store sayfasına girip üye olarak veya sosyal ağlar ile kayıt olup giriş yaparak kütüphanenize ekliye bilirsiniz.

Sonrasında Epic Games’i buraya tıklayarak indirebilir ve bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun 14 Kasımda son bulacak çünkü.

Nuclear Thorone Tanıtımı

Nuclear Throne

Nuclear Throne, bir kıyamet sonrası rogue benzeri yukarıdan aÅŸağıya niÅŸancı oyunudur. ‘Ä°nsanlığın son umudu’ tarzı deÄŸil, ‘insanlığın soyu tükenmiÅŸ ve dünyaya artık mutantlar ve canavarlar hakim’ tarzı bir kıyamet sonrası ortamı. Mutasyonla yeni uzuvlara ve yeteneklere sahip olmak için radyasyon toplayarak, güçlü silahlarla çorak arazide savaÅŸarak ilerleyin. Bütün bunları ve daha fazlasını ancak bu oyunda iyiyseniz baÅŸarabilirsiniz. Nuclear Throne’a ulaÅŸabilir misiniz?


RUINER Tanıtımı

RUINER, 2091 yılında siber metropol Rengkok’ta geçen acımasız bir aksiyon oyunudur. Kablolu bir psikopat, gizemli bir bilgisayar korsanı arkadaşının rehberliÄŸinde gerçeÄŸi ortaya çıkarmak ve kaçırılan erkek kardeÅŸini kurtarmak için yozlaÅŸmış bir sisteme kafa tutuyor.

 

1317 Görüntülenme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir