18 TL DeÄŸerinde Oyun Ãœcretsiz Oldu

Haftalık olarak ücretsiz oyun haberleri ile devam ediyoruz. Satış fiyatı 17.99 TL değerindeki oyun Epic Games’de şimdi ücretsiz. İşte tüm detaylar.

Ücretsiz oyunları bir çok oyuncu sever, bu haberimizde fiyatı 17.99 TL olan Minit oyunu Epic Games Store’de nasıl tamamen ücretsiz alabileceksiniz onu anlatıyoruz.

Minit oyununu ücretsiz alabilmek için buraya tıklayarak  Epic Games Store sayfasına giriş yapıp üye olarak veya sosyal ağlar ile kayıt olup giriş yaparak kütüphanenize ekliye bilirsiniz.

Sonrasında Epic Games’i buraya tıklayarak indirebilir ve bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun 10 Ekimde son bulacak çünkü.

Minit Tanıtımı

Minit

Minit, bir seferde altmış saniye oynanan tuhaf bir maceradır.

 

 

Minit, bir seferde altmış saniye oynanan tuhaf bir maceradır. Sıra dışı insanlara yardım etmek, sayısız sırrı ortaya çıkarmak ve tehlikeli düşmanları aşmak için, her gün sadece bir dakika sonra sona erecek talihsiz bir laneti kaldırma umuduyla, evinizin rahatlığının dışına yolculuğa çıkın. Minit, Kitty Calis, Jan Willem Nijman, Jukio Kallio ve Dominik Johann arasında bir iş birliğidir.

 

 

1445 Görüntülenme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir