Toplam Steam Fiyatı 63 TL Olan 2 Oyun Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu

Haftalık olarak ücretsiz oyun haberleri ile devam ediyoruz. Toplam steam fiyatı 63 TL deÄŸerindeki  oyun Epic Store’da ÅŸimdi ücretsiz. Ä°ÅŸte tüm detaylar.

Steam’e rakip olduktan sonra büyük bir atılım gerçekleştiren Epic Games, her hafta ücretsiz oyunları oyunculara sunmaya devam ediyor.

Ãœcretsiz oyunları bir çok oyuncu sever, bu haberimizde Steam fiyatı 32 TL olan oyununu Epic Games Store’de nasıl tamamen ücretsiz alabileceksiniz onu anlatıyoruz.

 

Moonlighter oyununu ücretsiz alabilmek için buraya , This War of Mine oyununu ücretsiz alabilmek için buraya tıklayarak Epic Games Store sayfasına girip üye olarak veya giriş yaparak kütüphanenize ekliye bilirsiniz.

Sonrasında Epic Games’i buraya tıklayarak indirebilir ve bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun 24 Temmuzda son bulacak çünkü.

Moonlighter Oyunun Tanıtımı ve Videosu

Moonlighter, günün birinde kahraman olma hayali kuran maceracı esnaf Will’in günlük rutinini izleyen, rogue-lite unsurlara sahip bir Aksiyon RPG oyunudur.

 

This War of Mine Oyunun Tanıtımı ve Videosu

Oyununda elit bir asker olarak değil, yemek ve ilaç yokluğu çeken ve sürekli olarak keskin nişancılar ve saldıran leşçillerin tehlikesi ile karşı karşıya olan kuşatma altındaki bir şehirden kurtulmaya çalışan bir grup sivili oynuyorsunuz.

1274 Görüntülenme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir