Steam Fiyatı 24 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu

Ãœcretsiz oyun haberlerine yeni baÅŸladık haftalık olarak ücretsiz oyun haberleri ile devam ediyoruz. Steam fiyatı 24 TL deÄŸerindeki oyun Epic Store’da ÅŸimdi ücretsiz. Ä°ÅŸte tüm detaylar.

Steam’e rakip olduktan sonra büyük bir atılım gerçekleştiren Epic Games, her hafta ücretsiz oyunları oyunculara sunmaya devam ediyor.

Ãœcretsiz oyunları bir çok oyuncu sever, bu haberimizde Steam fiyatı 24 TL olan Torchlight oyununu Epic Games Store’de nasıl tamamen ücretsiz alabileceksiniz onu anlatıyoruz.

 

Torchlight oyunun ücretsiz alabilmek için buraya tıklayarak Epic Games Store sayfasına girip üye olarak veya giriş yaparak kütüphanenize ekliye bilirsiniz.

Sonrasında Epic Games’i buraya tıklayarak indirebilir ve bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun 18 Temmuzda son bulacak çünkü.

Torchlight Oyunun Epic Games Tarafından Tanıtımı ve Videosu

Torchlight’ı Kurtarın

Ember tarafından teÅŸvik edilmiÅŸ sapkın yaratıklar birlikleri, Torchlight’ın durgun yerleÅŸim bölgesinin altındaki maÄŸaralarında doluÅŸmaya baÅŸladı. EleÅŸtirmenlerden tam not alan bu Aksiyon-RPG’de, sonsuz hazine ve görkem için derinlere doÄŸru maceranızda üç güçlü kahramandan birini seçeceksiniz. Maceranız, benzersiz, her seferinde yeni canavarlar, hazineler, yapbozlar ve öğeler sunan rastgele yaratılmış ortamlarda geçecek.

1170 Görüntülenme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir