Ubisoft, Notre Dame Katedrali’nde geçen Assassin’s Creed Unity’yi kısa süre için ücretsiz olarak sunuyor

Notre Dame Katedrali’nin trajik bir ÅŸekilde yanmasından sonra oyun ÅŸirketi Ubisoft, Assassin’s Creed: Unity oyununu ücretsiz olarak sunduÄŸunu açıkladı.

GeçtiÄŸimiz günlerde, Paris’te bulunan dünyanın en ünlü katedrallerinden biri olan Notre Dame Katedrali’nin trajik bir ÅŸekilde yanmasından sonra oyun ÅŸirketi Ubisoft, Assassin’s Creed: Unity oyununu ücretsiz olarak sunduÄŸunu açıkladı. Paris’te geçen oyunda, Notre Dame Katedrali’nde geçen sahneler de bulunuyor. Katedralin oyun içinde önemli bir konumda olduÄŸunu da belirtelim.
Normal ÅŸartlar altında Aral game’den 110 TL yada Steam’den 154 TL karşılığında sahip olabileceÄŸiniz Assassin’s Creed: Unity’yi, ÅŸu anda steam üzerinden ücretsiz olarak indirmek mümkün. Oyunun 25 Nisan’a kadar bedava indirilebileceÄŸini de belirtelim. Bu link üzerinden indirebileceÄŸiniz oyun için öncelikle bir uPlay hesabı oluÅŸturmanız gerekiyor, daha sonra oyunu kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebiliyorsunuz. Oyunu ekledikten sonra da istediÄŸiniz zaman herhangi bir ücret ödemeden bilgisayarınıza kurup oynamaya baÅŸlayabiliyorsunuz.

Restorasyon için 500 bin euro bağış

Ubisoft’un Notre Dame Katedrali’yle ilgili yaptığı tek yeniliÄŸin bu olmadığını da belirtelim. Åžirket, katedralin onarılması için 500 bin euroluk bağış yapacağını da açıkladı.

Notre Dame Katedrali’nin restorasyonunun ne kadar süreceÄŸi ile ilgili herhangi bir bilginin paylaşılmadığını, iddialara göre ortalama 5 yıl sürebileceÄŸi söyleniyor.

1892 Görüntülenme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir